Előadók

Rólunk mondták

Hihetetlen, hogy milyen szakértők jöttek össze, az előadói gárda nagyon fantasztikus. A képzés tematikája pedig előremutató.

dr. Pete Gábor

Vállalati megoldások értékesítési vezetője, Vodafone Magyarország

A program keretében a résztvevők sűrítve kapják azokat az információkat és inputokat, amikkel felvértezve utána valódi változást tudnak létrehozni.

Szerémi Péter

Kommunikációs szakember

Én azt gondolom, hogy ez nagyon jó kombinációja a tudomány, a technika, a gyakorlat, az üzleti világ találkozásának. Magamnak ezt úgy fogalmaztam meg, hogy ez a képzés a hasznos tudás iskolája lehet.

Kenyeres István

Elnök, The Biopolus Institute

Hihetetlenül fontosak a program témái. Úgy gondolom a hét végére minden résztvevőnek nagyon jó, és széles rálátása lesz olyan kérdésekre, amelyen mindenkinek, de különösen vezető pozícióban lévőknek gondolkodnia és dolgoznia kell.

David Trayford

Társalapító, Lurnia; Projekt csapat, Singularity University

Ügyfelek

Hírek

Helyszínek

Budapest

Magyarország

Képzéseink helyszíne Budapesten az IBS campus három gyönyörűen felújított műemléképületben, közvetlenül a Duna-parton, a Graphisoft Parkban található. A parkban több mint 60 nemzetközi és magyar cég dolgozik, közöttük a Microsoft, SAP, Canon, Samsung és több sikeres magyar startup vállalkozás is.

Bécs

Ausztria

Bécs nem csupán Ausztria fővárosa, de Európa kulturális és gazdasági életének meghatározó csomópontja is. Bécsi helyszínünk az IBS bécsi campusa az osztrák főváros központjában, a híres Belvedere szomszédságában található. A campus modern épületében kényelmes tantermek és eszközök várják hallgatókat.